back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Αυτή την ώρα η εκκίνηση του 27ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας, η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Τραγωδία στην Ηλιούπολη από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Πριάμου. Η πυροσβεστική ανέσυρε τη σορό ενός ατόμου, ενώ απεγκλώβισε μια γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.

Συνεχίζεται η κατάληψη των δύο ελληνικών πλοίων από τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν. Σε ανακοίνωσή τους οι ιρανικές ναυτιλιακές αρχές, δηλώνουν ότι το πλήρωμα των δύο κατασχεθέντων ελληνικών τάνκερ δεν έχει συλληφθεί. Βρίσκεται πάνω στα πλοία και είναι καλά στην υγεία του.

Νέα επεισόδια ξέσπασαν τα ξημερώματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά από συναυλία στην Πολυτεχνική Σχολή, ομάδα ατόμων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με ρίψεις νερού.

Περιοδεία στον Έβρο πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά και την έξαρση στις μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Κολομβιανοί για να επιλέξουν τον νέο τους πρόεδρο. Φαβορί θεωρείται ο αντιπολιτευόμενος Γκουστάβο Πέτρο, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μπορεί να γίνει ο πρώτος αριστερός πρόεδρος, στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Στην περιοχή Κολοκυνθούς στην 4η δημοτική κοινότητα επιχειρούν από το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Κυριακής της καθαριότητας.

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου έως τις 2 και μισή μετά το μεσημέρι.

Αυτή την ώρα αρχίζει το πρώτο σεμινάριο που οργανώνει η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των κηδεμόνων ζώων συντροφιάς. Θέμα του οι “Πρώτες Βοήθειες για τα Ζώα Συντροφιάς”. Οργανώνεται στο αμφιθέατρο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, Πανόρμου 59, στους Αμπελόκηπους, και υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω link που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Αστικής Πανίδας.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης για 14η φορά στην ιστορία της καθώς επικράτησε στον χθεσινοβραδινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Λίβερπουλ με 1-0.

Και ο καιρός

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας. Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν βροχές στα ορεινά. Θερμοκρασία έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα