back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Οικονόμου: Η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς, ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν

Διαβάστε επίσης

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και επισημαίνει: «Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019.

Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Και στη δήλωσή του καταλήγει: «ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα