back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 κλείνει 35 χρόνια στα ερτζιανά και το γιορτάζει! 

Διαβάστε επίσης

Την Τρίτη 31 Μαΐου, ο Αθήνα 9.84 κλείνει 35 χρόνια στα ερτζιανά και το γιορτάζει!

35 χρόνια γεμάτα ενημέρωση, πολιτισμό, μνήμες και συναισθήματα!

35 χρόνια που μας δημιουργούν διάθεση ανανέωσης και εξωστρέφειας!

Γι αυτό και αποφασίσαμε την τελευταία μέρα του μήνα να βγούμε εκτός στούντιο και, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, να γιορτάσουμε στην Κυψέλη και να εκπέμψουμε ζωντανά από τη Δημοτική Αγορά, στη Φωκίωνος Νέγρη 42! 

Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας, να ακούσετε ξεχωριστές μουσικές επιλογές και αγαπημένα τραγούδια, να μας ευχηθείτε μέσα στο Pop Up studio μας και να κάνετε την on air αφιέρωσή σας στα μικρόφωνα του σταθμού! Live + On Air!

Στο πλαίσιο των γενεθλίων μας, σας θυμίζουμε ότι:

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα συνεχίσουμε να «κυκλοφορούμε» στην Αθήνα με λεωφορεία και τρόλεϊ ταξιδεύοντας το μήνυμα: «35 Χρόνια, ο Σταθμός της Πόλης μας»!

Εδώ και 10 μέρες, μεταδίδουμε στον αέρα μας, στο site και στο κανάλι μας στο youtube «χειροποίητα video» που έφτιαξαν για τον σταθμό παλαιοί και νεότεροι συνεργάτες του Αθήνα 9.84, δημοσιογράφοι, παραγωγοί αλλά και επώνυμοι, φανατικοί ακροατές του σταθμού. Μέσα σε αυτά, μαζί με τις ευχές τους, διηγούνται χαρακτηριστικές στιγμές από όσα έζησαν ή… άκουσαν στους 98. 3 FM!

Την Τρίτη, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα εντοπίστε στην οδό Ερμού την ειδική κατασκευή Polaroid που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα 35 χρόνια του σταθμού της πόλης. Τραβήξτε τη φωτογραφία σας, κάνε story και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που γίνεται σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Las Hotel & Spa! (για περισσότερες πληροφορίες: https://athina984.gr/2022/05/30/megalos-diagonismos-35-chronia-athina-9-84-2/)

                                                          35 χρόνια Αθήνα 9.84!
                                                       Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα