back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Λεχουρίτης: Παζλ αισχροκέρδειας που τείνει να εξαθλιώσει τους καταναλωτές

Διαβάστε επίσης

«’Έχουμε ένα παζλ αισχροκέρδειας που τείνει να εξαθλιώσει τους καταναλωτές» δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Γιώργος Λεχουρίτης, σχολιάζοντας την ακρίβεια που έχει επισκιάσει την αγορά.

«Τα πράγματα δυσκολεύουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να δυσκολεύουν, το καλάθι της νοικοκυράς όχι μόνο δεν γεμίζει αλλά το βλέπουμε να αδειάζει συνεχώς. Τα τρόφιμα βρίσκονται στα ύψη, τα φρούτα το ίδιο, τα λαχανικά το ίδιο» τόνισε.

«Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής, πρέπει να σταματήσει η αισχροκέρδεια και η κερδοσκοπία. Η κυβέρνηση και όλες οι κυβερνήσεις της Ευρώπης πρέπει να πάρουν αποφάσεις αλλιώς θα φτάσουμε στα επίπεδα της Τουρκίας και σε αυτά που βιώνει ο τουρκικός λαός» κατέληξε ο κ. Λεχουρίτης.

Να σημειωθεί ότι αύριο 1η Ιουνίου, εκδικάζεται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η Συλλογική αγωγή και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ΙΝΚΑ-Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και της Ένωσης Καταναλωτών Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατά της ΔΕΗ ΑΕ, αναφορικά με τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα