back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχουν στις δράσεις για τα 35α γενέθλια του Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, ο Αθήνα 9.84 κλείνει 35 χρόνια στα ερτζιανά και το γιορτάζει!

Στο πλαίσιο των γενεθλίων μας, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες μια σειρά από δράσεις που αναδεικνύουν την διάθεση ανανέωσης και εξωστρέφειας του σταθμού της πόλης, με αποκορύφωμα την εκδήλωση – γιορτή που θα πραγματοποιηθεί απόψε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, στη Φωκίωνος Νέγρη 42!

Με αφορμή τα 35 χρόνια του σταθμού της πόλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Ενεργειακής Αναβάθμισης και Πολιτικής Προστασίας, Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να φωταγωγήσουν ανήμερα των γενεθλίων του Αθήνα 9.84 το σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας με τα χρώματα του σταθμούς της πόλης!

Επίσης, με την πολύτιμη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργου Δημόπουλου στις ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων της Περιφέρειας Αττικής, προβάλλεται από τις 06:00 το πρωί έως τις 00:00 τα μεσάνυχτα, το μήνυμα: «Χρόνια πολλά στον Αθήνα 9, 84! 35 χρόνια Ο Σταθμός Της Πόλης Μας».

 

Ο Αθήνα 9.84 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνουν τα γενέθλια του σταθμού της πόλης ακόμη πιο φωτεινά!

35 χρόνια Αθήνα 9.84!
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα