back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πογέτ: “H ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι υπέροχη”

Διαβάστε επίσης

Στην εμπειρία των διεθνών αλλά και το πάθος που πρέπει να επιδείξουν εστίασε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας για τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας, εκτός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία, για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την προσεχή Πέμπτη τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και ο Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε για την αναμέτρηση αυτή.

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι υπέροχη. Οι παίκτες βρίσκονται μαζί καιρό, γνωρίζονται μεταξύ τους, απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί και να παίζουν, αλλά τώρα είναι οι βαθμοί που μετράνε. Πρέπει να καταστήσουμε σίγουρο ότι θα παίξουμε καλά. Η Β. Ιρλανδία είναι μια δυνατή ομάδα. Ξέρουμε τι να κάνουμε και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, τουλάχιστον σε επίπεδο δύναμης», επισήμανε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

«Πάντα το αναλύω και λέω ότι στο ποδόσφαιρο το επόμενο ματς πάντα είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη απέναντί τους, όπως τη θέλουμε και με το Κόσοβο και την Κύπρο που ακολουθούν. Αλλά πάντα είναι καλύτερα όταν αρχίζεις καλά. Έχω πολλές διαφορετικές επιλογές. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και να επαναλάβουμε ό,τι καλό πετύχαμε στους αγώνες που δώσαμε πριν από δύο μήνες».

Και πρόσθεσε, δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης: «Θα πάμε εκεί με σκοπό να νικήσουμε. Είμαστε άνθρωποι και όταν έχεις καλές στιγμές, αποκτάς αυτοπεποίθηση. Αισθάνεσαι καλύτερα, παίζεις καλύτερα και δίνεις κάτι παραπάνω. Μια ομάδα γεμάτη νικητές. Σε όλες τις θέσεις έχουμε παίκτες που κατέκτησαν κάτι. Πρέπει να παίξουν για το εθνόσημο. Αυτό είναι το σημαντικότερο».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα