back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Την Τετάρτη διεξάγεται το Filothei Women Gala

Διαβάστε επίσης

Το Filothei Women Gala θα διεξαχθεί την Τετάρτη με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών σε πέντε αγωνίσματα στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” στη Φιλοθέη.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσαν το παρών οι δύο άλτριες, του επί κοντώ και του ύψους αντίστοιχα, Κατερίνα Στεφανίδη και Μαρίγια Βούκοβιτς και αμφότερες έδειξαν τον ενθουσιασμό του για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

“Η πρώτη μου χρονιά στο Gala ήταν το 2003 και χαίρομαι πολύ που αγωνίζομαι πια για πολλοστή φορά σε αυτό, γιατί δεν είναι μόνο ένας πολύ ωραίος αγώνας αλλά διοργανώνεται κιόλας από τον σύλλογο μου και είναι διπλή χαρά για εμένα αυτό. Πέρυσι λόγω συνθηκών αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ, αλλά φέτος ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το πρόγραμμα ήταν βολικό και καταφέραμε να έρθουμε. Στόχος μου είναι να κάνω μία καλή επίδοση. Η κορυφαία στον κόσμο αυτή τη στιγμή για το 2022 είναι στα 4,73 μ. και θεωρώ πως είναι μέσα στα δεδομένα μου, είμαι καλά. Νομίζω είμαι λίγο ασταθής λόγω του ότι δεν έκανα κλειστό και είχα ορισμένα προβλήματα, αλλά είμαι καλά. Ηλικιακά είμαι την καλύτερη περίοδο της ζωής μου”, δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώργησαν οι διοργανωτές τη Δευτέρα.

Με υψηλές προσδοκίες θα πάρει μέρος στη διοργάνωση και η 4η στο ύψος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, Μαρίγια Βούκοβιτς: «Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα είμαι παρούσα και πραγματικά νιώθω πως αγωνίζομαι στο σπίτι μου, τις προηγούμενες χρονιές πέρασα πραγματικά καλά στον αγώνα εδώ και είχα ένα πολύ ωραίο feeling. Το στάδιο, ο κόσμος, ο ίδιος ο αγώνας μου δίνουν ευχάριστα συναισθήματα και μου αρέσει πολύ που θα πηδήξουμε με φίλες όπως η Ζάκκα, η Μαλταμπέ, η Γκούσιν και όλες τις υπόλοιπες κοπέλες», είπε η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου

Το μίτινγκ Φιλοθέη Γκαλά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 στις 17.30.

Το πρόγραμμα των αγώνων

17.30 Επί κοντώ
17.35 Μήκος
17.40 Υψος
17.45 100μ. εμπ. gala
18.10 50 μ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΟΦ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (6-7 ΣΕΙΡΕΣ)
18.30 100μ. Κ16 – Κ18 – Κ20
18.45 100μ. Γυναικών

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα