back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ελ Αραμπί στο Μαρόκο, με το μυαλό του στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκίνησε διακοπές με την οικογένειά του στο Μαρόκο, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως παίκτης του Ολυμπιακού που περιμένει την έναρξη της προετοιμασίας.

Στην Ελλάδα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αλλά δεν έμεινε για πολύ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το πρωί της Τρίτης ο Μαροκινός επιθετικός έφυγε ξανά από τη χώρα μας. Προορισμός; Το Μαρόκο, η πατρίδα του. Εκεί όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, κοντά στους γονείς και τα αδέρφια του.

Μετά τις διακοπές έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά λειτουργεί σαν να παραμένει ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός του έχει κάνει μια πρόταση που δύσκολα θα μπορέσει να βρει σε άλλη ομάδα η οποία περιλαμβάνει διετή συνεργασία, κάτι που ήταν μία από τις επιθυμίες που είχε βάλει στο τραπέζι ο Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, φέρεται να είχε και νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, ώστε να ρυθμιστούν λεπτομέρειες των συμβολαίων.

Μέχρι να κλειδώσει και τυπικά η συμφωνία και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο, καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει το παραμικρό, με τον παίκτη, ωστόσο, να δείχνει βέβαιος για την παραμονή του.Ο Ολυμπιακός του έχει καλύψει και τις οικονομικές του απαιτήσεις, καθώς όπως έχει διερρεύσει του πρότεινε το ίδιο ποσό που έπαιρνε, 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα