back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πογιέτ: «Θέλω να δω ένταση, ενέργεια και επιθυμία»

Διαβάστε επίσης

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και το επίσημο ντεμπούτο του μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι θέλει να δει από την ομάδα του: «Ένταση, ενέργεια και επιθυμία. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αύριο έχουμε το ξεκίνημά μας. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Για όλους είναι η ίδια ποσότητα των αγώνων. Είναι το ίδιο για όλους. Έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες που είχαν μεγάλη σεζόν, είναι ένα ωραίο μείγμα. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι, παρά το γεγονός ότι κάποιοι προπονήθηκαν δύο φορές. Όλοι έχουν παίξει το ίδιο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Aνάλογα με τη θέση σου παίζεις με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Τις περισσότερες φορές παίζαμε πέρσι με τριάδα στην άμυνα, τώρα παίζουμε με τετράδα. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους παίκτες».

Για την ανάλυσή του: «Προσπαθούσα να μαζέψω πληροφορίες. Θυμάμαι να έχω μιλήσει με τον Ρομπέρτο Μαρτίνες και τον Γκιγκς. Ανέλυα πολύ ποδόσφαιρο. Σε ατομικό επίπεδο έχουμε παίκτες με επιτυχία σε αρκετές χώρες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, κίνητρο και ατομικά είμαστε πολύ καλοί.

Βλέπω πολύ ποδόσφαιρο, αναλύω πολύ, έχω λίστα και μπορώ να διαλέξω. Έχουμε παίκτες με επιτυχίες. Υπάρχει ποιότητα ατομικά, θα πρέπει εγώ να το φέρω μαζί».

Για τις συναντήσεις του με τους παίκτες: «Είναι σημαντικό. Ξεκινάω να τους γνωρίζω και προσωπικά, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους να τους γνωρίζω λίγο περισσότερο».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Εάν μου πεις ότι θα χάσουμε το αυριανό μας και θα κερδίσουμε τα άλλα πέντε θα πάω σπίτι μου. Αλλά δεν το ξέρουμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε»

Για το Nations League: «Μου πήρε κάποια ώρα να καταλάβω το Nations League απ’ έξω, τώρα που είμαι μέσα το καταλαβαίνω. Στα προκριματικά υπάρχουν ομάδες που είναι πάνω μας στο ranking, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ομάδες που πρέπει να το κερδίσεις. Μας βάζει πίεση, αλλά μας κάνει καλό. Είναι πολλά τα παιχνίδια, θέλουμε να δούμε τα κορυφαία παιχνίδια, τους κορυφαίους κάθε βράδυ. Δεν σταματάς ποτέ. Είμαστε εδώ μας αρέσει».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα