back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο τη νίκη η Εθνική αντιμετωπίζει τη Β. Ιρλανδία στο Μπέλφαστ

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδας στο Nations League, με αντίπαλοτην Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα διοργάνωση με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της.

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στη μάχη του Nations League, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόρειο Ιρλανδία στις 21:45-Alpha και Novasports Prime.

Ο Πογιέτ περιμένει από τους διεθνείς την ίδια εικόνα που είχα στο τελευταίο φιλικό με τη Ρουμανία, με στόχο να πάρουν το «τρίποντο», με το οποίο θα μπουν δυνατά στη διοργάνωση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να τα καταφέρει και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός πως «στο Nations League σού δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ομάδες που πρέπει να κερδίσεις. Μας βάζει πίεση, αλλά μας κάνει καλό».

Από την πρώτη στιγμή έχει ζητήσει από τους παίκτες να αγωνιστούν με πάθος και συγκέντρωση στο 100%, στοχεύοντας στη νίκη, που θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα ενόψει των επόμενων τριών αναμετρήσεων στο Nations League.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρίεν Βενιζέρε, Γιο Ντε Βέιρντ και τέταρτο τον Νέιθαν Βερμπούμεν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα