back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Μπλάνκο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κυνηγάει τη μεταγραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο, έχοντας πλέον ισχυροποιήσει τη θέση του στην υπόθεση, απ’ τη στιγμή που βγήκε εκτός διεκδίκησης του η Ιντεπεντιέντε.

Η Ιντεπεντιέντε ήρθε σε οριστική ρήξη με τον 27χρονο διεθνή μέσο απ’ την Πέμπτη, μετά την απόφαση της διοίκησης να “κοπεί” απ’ τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας -μαζί με τους Ρόα και Μπενεβίδες που επίσης μενουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, διότι δεν απάντησε στην τελευταία πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε, εντός της διορίας που του είχε δοθεί.

Πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να… προσπεράσει τις άλλες προτάσεις που έχει δεχθεί ο Μπλάνκο από κλαμπ της Αργεντινής και του Μεξικού, προκειμένου να μπορέσει να αποσπάσει την υπογραφή του. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, στην όλη υπόθεση είναι πως κι ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να προτιμά την προοπτική “μετακόμισης” εκτός Αργεντινής, όπως επιβεβαιώνεται κι από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της χώρας.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη, Ουριέλ Πέρες και έχει μεταφέρει την πρόθεσή του να υπερκαλύψει οικονομικά τις άλλες προσφορές που έχει ο παίκτης στα χέρια του, προσφέροντάς του 3ετές συμβόλαιο και τη σταθερότητα επιθυμεί θέλει, για να κάνει το μεγάλο “βήμα” πέρα απ’ τον Ατλαντικό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα