back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός δίνει πάνω από 2 εκατ. ευρώ στη μάχη για τον Μπλάνκο

Διαβάστε επίσης

Η Μπόκα Τζούνιορς έκανε δυνατό μπάσιμο για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να φέρει την υπόθεση στα δικά του δεδομένα.

Η δυσκολία στη μεταγραφή του Ντομίνγκο Μπλάνκο ήταν εξαρχής μεγάλη για τον Παναθηναϊκό και έγινε ακόμα δυσκολότερη τις τελευταίες ημέρες μετά την εμπλοκή της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και το πριμ υπογραφής που αξιώνουν οι εκπρόσωποι του Αργεντινού μέσου. Οι “πράσινοι” πάντως δεν εγκαταλείπουν τηις προσπάθειες τους, ευελπιστώντας πως θα μπορέσουν να υπερισχύσουν στη μάχη για την υπογραφή του 27χρονου δημιουργικού μέσου.

Το σημείο που δυσκολεύει και περιπλέκει την όλη διαδικασία, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Μπλάνκο αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο και της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του διατηρούν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του.

Οι ίδιοι μάλιστα έχουν ενημερώσει όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες πως επιθυμούν μπόνους υπογραφής, από τη στιγμή που ο πελάτης τους είναι ελεύθερος και οι επόμενοι εργοδότες του, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν χρήματα στην Ιντεπεντιέντε για να τον αποκτήσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ συνολικά ως “πακέτο” τόσο για τα τρία χρόνια του συμβολαίου του παίκτη, όσο και για το μπόνους υπογραφής, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη για τον παίκτη, έχοντας ενημερωθεί πως η αρχική προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς είναι αρκετά χαμηλότερη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα