back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Εφετείο κάνουν τα συνδικάτα στις 15 του μηνός

Διαβάστε επίσης

Σε στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το Εφετείο προχωρούν τα συνδικάτα στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας προκήρυξε 3ωρη στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωϊ και η ΑΔΕΔΥ από τις 7 έως τις 11 το πρωϊ, ενώ οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις μαζί με το ΠΑΜΕ καλούν σε συγκέντρωση, από τις 8 το πρωϊ.

Όπως επισημαίνουν -μεταξύ άλλων- τα συνδικάτα, με μια ιστορική απόφασή της η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε στις 7 του Οκτώβρη του 2020 τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και καταδίκασε γι’ αυτό 7 κορυφαία στελέχη της, σε πολύχρονη φυλάκιση, και συνολικά 15 από τους 17 κατηγορούμενους.

“Στις 15 Ιουνίου ξεκινά στο Εφετείο η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης σε δεύτερο βαθμό. Είναι μια δίκη που αφορά το εργατικό και δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα, τη νεολαία κι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Γι’ αυτό και δεν χωράει κανένας εφησυχασμός.

Η παρουσία μας στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου στις 9 το πρωί είναι επιβεβλημένη, για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο να υπονομευθεί η πρωτόδικη απόφαση που οδήγησε τους νεοναζί στη φυλακή”, υπογραμμίζουν.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα