back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη 47χρονος κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αράξου – Προκάλεσε ζημιές στην κεντρική καγκελόπορτα

Διαβάστε επίσης

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε σήμερα τα ξημερώματα η απόφαση ενός 47χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι, να σταθμεύει το φορτηγό του, κοντά στην κεντρική πύλη της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος στάθμευσε, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Ο άνδρας έγινε αμέσως αντιληπτός από τους σκοπούς που βρίσκονταν στην πύλη, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5:00 το πρωί έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και στην συνέχεια προσέκρουσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα