back to top
25 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

25 C
Athens
Σάββατο, 31 Αυγούστου, 2024

Μητσοτάκης: Εθνική συσπείρωση απέναντι σε απρόβλεπτο γείτονα

Διαβάστε επίσης

«Είναι ώρα για εθνική συσπείρωση απέναντι σε απρόβλεπτο γείτονα, για συνετή διαχείριση και διαρκείς παρεμβάσεις για την εξασφάλιση δημιουργικής και ομαλής καθημερινότητας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχουμε ένα γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται, τόνισε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της ομιλίας του στην τελετή απονομής των Βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

«Έχουμε πόλεμο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο κάτι αδιανόητο πριν ένα χρόνο, έχουμε πρωτοφανή ενεργειακή αναστάτωση, αναστάτωση στο παγκόσμιο εμπόριο έχουμε επισιτιστικό κίνδυνο έχουμε πληθωρισμό που τρώει το εισόδημα των νοικοκυριών σε όλη την Ευρώπη, έχουμε ένα γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας τις πρωτοφανείς έκτακτες συνθήκες.

Είναι ώρα, υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, για εθνική συσπείρωση απέναντι σε έναν απρόβλεπτο γείτονα, για συνετή διαχείριση και διαρκείς παρεμβάσεις για την εξασφάλιση δημιουργικής και ομαλής καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ισχυρό κράτος σήμερα είναι το σταθερό κράτος. «Και αυτή τη σταθερότητα, που συμβαδίζει με τη συνέχεια και τη συνέπεια είμαι αποφασισμένος να την εξασφαλίσω» τόνισε.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα