back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βραβεύθηκαν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ με τις καλύτερες επιδόσεις στην έκδοση συντάξεων

Διαβάστε επίσης

Στις 30.000, ανήλθαν οι εκδόσεις νέων συντάξεων τον Μάιο, αριθμός- ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΕΦΚΑ, επισήμανε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης κατά την 1η Τελετή Βράβευσης των Εργαζόμενων του ΕΦΚΑ με τις καλύτερες επιδόσεις στην αποκλιμάκωση των εκκρεμών συντάξεων πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

«Μηδενίσαμε τις εκκρεμείς συντάξεις για τα έτη 2016, 2017, 2018. Μέσα στις επόμενες ημέρες κλείνουμε και το 2019. Οι εκκρεμείς συντάξεις του 2020 και του 2021 θα εκκαθαριστούν εντός του καλοκαιριού, ενώ από τον Σεπτέμβριο οι δυνάμεις του ΕΦΚΑ να εστιάσουν στην άμεση αποκλιμάκωση των ληξιπρόθεσμων επικουρικών συντάξεων», γνωστοποίησε ο κ. Χατζηδάκης.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 23 βραβεία σε εκείνους τους υπαλλήλους, τις ομάδες εργασίας και τις διευθύνσεις του ΕΦΚΑ που παρουσίασαν την καλύτερη απόδοση στην έκδοση νέων συντάξεων.

Οι εργαζόμενοι αυτοί συνέβαλαν καταλυτικά στο να μηδενιστούν οι εκκρεμότητες των ετών 2016, 2017 και 2018 ενώ παράλληλα δρομολογείται η οριστική αντιμετώπιση και των υπόλοιπων ληξιπρόθεσμων κύριων συντάξεων εντός του καλοκαιριού.

Αναλυτικά, απονεμήθηκαν 23 βραβεία εντασσόμενα σε 6 κατηγορίες βραβεύσεων με βάση ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία που αντλήθηκαν από τον Πύργο Ελέγχου του ΕΦΚΑ για την ηλεκτρονική παρακολούθηση των εκκρεμών συντάξεων.

Ενδεικτικά βραβεύθηκαν:

-Η Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού και Υποστήριξης-ΠΥΣΥ Ηπείρου & Κέρκυρας για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 51,5% μέσα σε 15 μήνες

-Η ΠΥΣΥ Δυτικής Ελλάδας για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 52,8% μέσα σε 15 μήνες

-Η ΠΥΣΥ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 61,7% μέσα σε 15 μήνες

-Το ΝΑΤ για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 73,3% μέσα σε 15 μήνες

-Το τ. ΤΣΑΥ για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 71,8% μέσα σε 15 μήνες

-Η Ομάδα του τ. ΤΑΠ- ΔΕΗ – Ενταχθέντα Ταμεία για την μείωση εκκρεμοτήτων κύριων συντάξεων κατά 70,8% μέσα σε 15 μήνες–

-Η εισηγήτρια κα Θωμοπούλου Μαρία της Ομάδας του τ. ΙΚΑ της Α’ Διεύθυνσης Απονομών με μ.ο. αποφάσεων 90/μήνα

-Η εισηγήτρια κα Μπαλάνη Χρυσούλα της Ομάδας του τ. ΤΑΠ ΟΤΕ της Ε΄ Διεύθυνσης Απονομών με μ.ο Αποφάσεων 161,4/μήνα

-Ο εισηγητής Ιβανούδης Βασίλειος της Ομάδας του τ. ΟΓΑ Αναπηρίας με μ.ο. αποφάσεων 87/μήνα

-Η εισηγήτρια κα Ευγενία Βαρδαλαχάκη, της Ομάδα του τ. ΟΓΑ της Γ΄ Τοπικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης με μ.ο. Αποφάσεων 59,2/μήνα

-Η εισηγήτρια κα Ελένη Αγγελοπούλου, της Ομάδας τ. ΟΓΑ της Τοπικής Διεύθυνσης Α΄ Αχαΐας με μ.ο. Αποφάσεων 57,7/μήνα

-Η εισηγήτρια κα Χειροπούλου Ελένη, της Ομάδας του τ. ΟΓΑ, της Τοπικής Διεύθυνση Ροδόπης με μ.ο. Αποφάσεων 58/μήνα.

Τους εργαζόμενους του ΕΦΚΑ βράβευσαν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παυλίνα Καρασιώτου, ο Διοικητής του ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής, ο Διοικητής του ΝΑΤ Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων Νώντας Ατσαβές, οι Υποδιοικητές του ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης, Νίκος Χουρδάκης, Γιώργος Γκράτσιος και Νίκος Παγώνης και ο επικεφαλής της Ομάδας Έργου για τις συντάξεις Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα