back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Στην Αττική έφτασε η κακοκαιρία «Genesis». Ισχυρή βροχόπτωση νωρίτερα στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο της Αθήνας για περισσότερο από μισή ώρα. Τα φαινόμενα έως το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.  

Παρά την κακοκαιρία συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αυξημένη από το πρωί η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου αλλά και στα ΚΤΕΛ.  Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας. Απαγόρευση μετακίνησης των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στις εθνικές οδούς για την ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων. 

“Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα” δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα και τις απειλές για την κυριαρχία των νησιών. 

Στο νοσοκομείο Λαϊκό διακομίστηκε ένας άνδρας περίπου 60 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα, στην οδό Σωκράτους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας φέρει τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι. Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Καλλιθέας. 

Στο Κίεβο βρίσκεται για δεύτερη φορά η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όπως ανέφερε με ανάρτησή της στο τουίτερ. «Με τον πρόεδρο Ζελένσκι θα κάνουμε απολογισμό του κοινού έργου που απαιτείται για την ανοικοδόμηση και της προόδου που σημείωσε η Ουκρανία σχετικά με την ευρωπαϊκή της πορεία» γράφει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

“Ο κόσμος θα αντιμετωπίσει οξεία και σοβαρή επισιτιστική κρίση και λιμό” δήλωσε εκ νέου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας σε forum στην Σιγκαπούρη. Επανέλαβε ότι η χώρα του δεν είναι σε θέση να εξάγει αρκετές ποσότητες τροφίμων λόγω του ρωσικού αποκλεισμού. 

Η μέση τιμή της βενζίνης στις ΗΠΑ αυξήθηκε για πρώτη φορά σήμερα, άνω των πέντε δολαρίων το γαλόνι (3,785 λίτρα) σύμφωνα με τα στοιχεία της ένωσης, αυξάνοντας το κόστος των καυσίμων, που επηρεάζουν ουσιαστικά τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του πληθωρισμού. 

Το Πεκίνο και η Σαγκάη ξεκινούν και πάλι τα μαζικά τεστ για τον Covid-19, καθώς εμφανίστηκαν κρούσματα ιού λίγες μέρες αφότου οι δύο πόλεις χαλάρωσαν τους περιορισμούς που ίσχυαν εδώ και μήνες. 

Στην αθλητική επικαιρότητα… 

Απόψε στις 9  το πρώτο τζάμπολ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τους τελικούς των πλέι οφ της Basket League 

Στις 7 παρά τέταρτο το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Βέροια και Λαμία για τα μπαράζ του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Η Λαμία θα προσπαθήσει να παραμείνει στην Super League και η Βέροια να πάρει την άνοδο από την δεύτερη κατηγορία. 

Και ο καιρός… 

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Αττική . Από το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου. 

Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 23 βαθμοί. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα