back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Χαμηλής μεταδοτικότητας χαρακτηρίζουν οι ειδικοί την ευλογιά των πιθήκων, μετά και την εμφάνιση δεύτερου κρούσματος στη χώρα μας. Η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84, σημείωσε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας μεταξύ άλλων παραπέμφθηκε η 52χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τον σοβαρότατο τραυματισμό του 62χρονου συντρόφου της, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Στις κάλπες καλούνται σήμερα οι Γάλλοι, για τον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών. Το διακύβευμα είναι αν ο επανεκλεγείς τον Απρίλιο πρόεδρος Μακρόν θα διαθέτει και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή αν θα υποχρεωθεί να ορίσει πρωθυπουργό, πολιτικό του αντίπαλο. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, όποτε και θα δημοσιοποιηθούν οι πρώτες εκτιμήσεις αποτελέσματος.

Στο μεταξύ το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανέφερε ότι ποσοστό 18,43% των ψηφοφόρων έλαβαν μέρος στις εκλογές, μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι τοπική ώρα, με το ποσοστό αυτό, να είναι μικρότερο κατά 0,8% από το ποσοστό των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει μέχρι την ίδια ώρα, κατά τις βουλευτικές εκλογές πριν από πέντε χρόνια.

Η Ουκρανία έχει οργανώσει δύο διαδρομές μέσω Πολωνίας και Ρουμανίας για την εξαγωγή σιτηρών και την αποτροπή μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, παρά το γεγονός ότι διάφορα προβλήματα έχουν επιβραδύνει την εφοδιαστική αλυσίδα, όπως δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Σενίκ.

Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων με αφορμή την αυριανή αργία του Αγίου Πνεύματος. Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, ιδιαίτερα για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Αργία αύριο για το δημόσιο και τις τράπεζες. Κανονικά θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Στην περιοχή των Κάτω Πετραλώνων επιχείρησαν σήμερα οι αρμόδιες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της Κυριακής της καθαριότητας. “Αλλάξαμε τις Κυριακές μας για να αλλάξουμε την πόλη”, τονίζει σε μήνυμά του στο Facebook ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Αβραμίδης καταλήγοντας: “Για μια Αθήνα που με επιμονή και υπομονή, μέρα με τη μέρα αλλάζει”.

Με στόχο το 4 στα 4 στις νίκες, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 10 παρά τέταρτο, στον Βόλο, το Κόσοβο, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Και ο καιρός…

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Αττική, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα