back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Κροατία… βύθισε κι άλλο τη Γαλλία στο Nations League

Διαβάστε επίσης

Ποιος θα το πίστευε πριν από την έναρξη του τουρνουά, ότι η κάτοχος του Nations League, Γαλλία, μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές του 1ου ομίλου της League A δεν θα είχε νίκη και θα κινδύνευε με υποβιβασμό στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Κι όμως, έτσι έχουν τα πράγματα, με τους «τρικολόρ» να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση και την Κροατία να περνά από το “Σταντ ντε Φρανς” με το πέναλτι του Λούκα Μόντριτς με 1-0 και να “κυνηγά” τη Δανία (2-0 την Αυστρία) στη μάχη της πρώτης θέσης του γκρουπ.

Η Γαλλία δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, με την Κροατία μόλις στο 5ο λεπτό να κερδίζει πέναλτι, ο Μόντριτς να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ που την χαρακτηρίζουν, ενώ ούτε τα μεγάλα της ατού όπως ο Εμπαπέ και ο Μπενζεμά κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα, αφού οι περισσότερες προσπάθειές τους ήταν ημιτελείς, ενώ και οι τελικές τους κάκιστες.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι. Η Κροατία πήρε σπουδαία νίκη, μείωσε στους 2 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και άφησε στον… πάτο τη Γαλλία, με την Αυστρία να μένει στην 3η θέση.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα