back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός για την αντίδραση, ο Ολυμπιακός για να αγγίξει τον τίτλο

Διαβάστε επίσης

Ώρα δεύτερου τελικού στην Basket League. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ στις 21:00-ΕΡΤ3 τρεις ημέρες με φόντο τον τίτλο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει το πάνω χέρι στη σειρά των τελικών μετά και την εύκολη επικράτηση στο ΣΕΦ με 74-61. Ο Ολυμπιακός επικράτησε κατά κράτος του Παναθηναϊκού στον πρώτο αγώνα και πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για το μπρέικ που θα τον φέρει αγκαλιά με το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια.

Από την άλλη στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ προβλημάτισε το πράσινο στρατόπεδο. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ο αποψινός αγώνας λαμβάνει χαρακτήρα τελευταίας ευκαιρίας. Το «τριφύλλι» θέλει όσο τίποτα άλλο να παραμείνει ζωντανό και είναι δεδομένο πως θα γίνει μεγάλη μάχη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί ένα διπλό πρόβλημα, με τη συμμετοχή των Σακίλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν-Σαρλ να κρίνεται αμφίβολη. Μετά και το διάστρεμμα που υπέστη στον πρώτο τελικό, ο Αμερικανός παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, ενώ εκτός έμεινε και ο Γάλλος ψηλός λόγω στομαχικών διαταραχών.

Όσον αφορά τον Γιώργο Βόβορα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τη χθεσινή προπόνηση να ολοκληρώνεται δίχως απρόοπτα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα