back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαψεύδει ο ΟΠΑΝΔΑ ότι υπήρξε δεύτερο ατύχημα σε παιδική χαρά του Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Διεύψευσε κατηγορηματικά η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, μόλις μία εβδομάδα μετά τον τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά στη Νεάπολη Αθηνών, υπήρξε κι άλλο ατύχημα, αυτή τη φορά σε παιδική χαρά στο Πολύγωνο.

“Δεν υπήρξε κανένα ατύχημα στην παιδική χαρά στην οδό Βαφειοχωρίου. Συνεργεία του ΟΠΑΝΔΑ διαπίστωσαν ότι υπήρχαν όργανα αρκετά διαβρωμένα” τόνισε η κ. Αραμπατζή μιλώντας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. “Η παιδική χαρά έκλεισε για λίγες μέρες για να αντικατασταθούν τα σάπια ξύλα με σιδερένιες δοκούς. Η παιδική χαρά παραδόθηκε και πάλι ασφαλής στους δημότες” σημείωσε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια παιδική χαρά τουλάχιστον 35 ετών.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Νίκη Αραμπατζή επισήμανε ότι από τις 82 παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων οι 54 έχουν πιστοποιηθεί, ήδη έχουν γίνει ή τρέχουν σχετικοί διαγωνισμοί για ακόμη 12 ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα ανακαινιστούν και οι υπόλοιπες 19. “Η διοίκηση Μπακογιάννη θα παραδώσει το σύνολο των παιδικών χαρών ασφαλείς για τους δημότες” ανέφερε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή.

Mάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα