back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν συγχαρητήρια στην ελληνική αντιπροσωπεία για την απάντηση στον Ακάρ

Διαβάστε επίσης

Συγχαρητήρια για την άμεση απάντηση και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους στις προκλήσεις Ακάρ έδωσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ στους συναδέλφους τους στην επιτροπή κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ, εξαίροντας τη στάση τους.

Τόσο ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος όσο και ο Χρήστος Μπουκώρος από τη ΝΔ, αλλά και ο Χρήστος Σπίρτζης από τον ΣΥΡΙΖΑ τους συνεχάρησαν για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους, υπερασπιζόμενοι τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και αναδεικνύοντας την παραβατική συμπεριφορά της Άγκυρας.

«Συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία ελληνικού Κοινοβουλίου στο ΝΑΤΟ για τη στάση τους απέναντι στον Ακάρ», τόνισε πρώτος ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι είναι ενδεικτικό όταν έχουμε κοινή εθνική γραμμή στα εθνικά θέματα.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες βουλευτές που χθες στο ΝΑΤΟ απάντησαν σημείο προς σημείο στις νέες προκλήσεις Ακάρ, εξέφρασαν όλες τις πτέρυγες Κοινοβουλίου με σύνεση, συνεννόηση και εθνική ομοψυχία», ανέφερε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο Χρήστος Μπουκώρος και πρόσθεσε πως η στάση τους αποτελεί οδηγός για όλους. Επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι μια ειρηνική χώρα, αποφασισμένη να μην εκχωρήσει σπιθαμή κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

«Η χθεσινή παρουσία Ελλήνων βουλευτών αυτή που έπρεπε και μας κάνει όλους υπερήφανους», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα