back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γ. Βουλγαράκης: Η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της

Διαβάστε επίσης

«Η αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα το φετινό καλοκαίρι, θα τονώσει την εμπορική δραστηριότητα στην πόλη και κατ’ επέκταση και τον τομέα της εργασία, καθώς θα ανοίξουν θέσεις απασχόλησης στον τομέα του τουρισμού για πολλούς συνανθρώπους μας», εκτίμησε ο πρώην υπουργός και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα και πάλι Αθήνα» μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

Στο πλαίσιο της έρευνας του σταθμού της πόλης με τίτλο «Τουριστικός προορισμός: Αθήνα», ο κ. Βουλγαράκης, περιέγραψε την Αθήνα ως μια σύγχρονη και φιλόξενη πρωτεύουσα η οποία παρέχει άπειρες επιλογές σε όσους την επισκεφτούν.

«Μπορεί να προσφέρει όλες τις εναλλακτικές μορφές διασκέδασης καθώς και να συνδυάσει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες», τόνισε, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η Αθήνα είναι έτοιμη και πως οι τουρίστες επιστρέφουν δυναμικά στην πόλη, στα μνημεία και στις ομορφιές της μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

«Θεωρώ ότι η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους φιλοξενούμενους και αυτοί από την πλευρά τους να ανακαλύψουν τις ομορφιές, τα κρυφά και τα φανερά της σημεία. Υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι, διαδρομές, λόφοι, υπάρχουν παραλίες στην Αττική, παραδοσιακές γειτονιές στις οποίες μπορεί κάποιος να περπατήσει και να κάνει τα ψώνια του», σημείωσε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα