back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκπληκτική Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Βερολίνου

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη εξόρκισε τον κακό της δαίμονα, Ντάρια Κασάτκινα και με 6-0, 6-3 στο τουρνουά του Βερολίνου, κατάφερε να περάσει στην ημιτελική φάση σε γρασίδι για πρώτη φορά στην καριέρα της, ενώ παράλληλα αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της απέναντι στη Ρωσίδα μετά από 4 συνεχόμενες ήττες.

Η Σάκκαρη, στην καλύτερη εμφάνισή της φέτος στο γρασίδι, έκανε ένα μαγικό 1ο set, στο οποίο δεν έδωσε τίποτα απολύτως στην Κασάκτινα. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν άκρως επιθετική σημειώνοντας 14 winners έναντι μόλις ενός της Ρωσίδας, ενώ είχε και μόλις 6 αβίαστα λάθη.

Μπορεί να μη βρήκε εύκολα το πρώτο service όταν όμως αυτό συνέβαινε τότε η Σάκκαρη δύσκολα έχανε μπάλα τελειώνοντας το set με 12/14 κερδισμένους πόντους.

Αντίθετα η Κασάκτινα υπέφερε στο service της τόσο από τα πολλά και κρίσιμα λάθη της, όσο και από την πίεση της Σάκκαρη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Ρωσίδα κέρδισε μόλις 6 πόντους από το service της, με το 2ο να μην περνάει μερικές φορές τα 120χλμ!

Η Σάκκαρη συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στο 2ο set κατακτώντας το 7ο σερί game φτάνοντας σε break. Σε αυτό το σημείο το service της είχε κάποια κενά με τη Ρωσίδα να παίρνει άμεσα πίσω το break, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε και πάλι σε break το οποίο το εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια κάνοντας το 3-1. Ωστόσο η Κασάτκινα κατάφερε με δύο σερί games να ισοφαρίσει σε 3-3, όμως από εκεί και πέρα η Σάκκαρη με τρία συνεχόμενα κερδισμένα games έφτασε στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα