back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για το νταμπλ ο Ολυμπιακός, για το θαύμα ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο Game 3 των τελικών και ψάχνει μια νίκη που θα του δώσει το πρωτάθλημα. Για το break και την ελπίδα το τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 21:00-ΕΡΤ3, στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και με νίκη κατακτά τον τίτλο της Basket League. Αντίθετα οι πράσινοι θα κυνηγήσουν το ροζ φύλλο που θα τους δώσει δικαίωμα στην ελπίδα.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν τη σειρά απόψε, για να μην μπουν σε μπελάδες και να φτάσουν στο απίστευτο 7-0 σερί τις νίκες επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει να δει αν θα είναι στην αποστολή ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, που είχε μείνει εκτός και από το προηγούμενο παιχνίδι, όμως πέρα από τον Γάλλο όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Ο Ολυμπιακός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, ο οποίος έκανε sold out για το ματς μέσα σε λίγες ώρες.

Στην αντιπέρα όχθη, ο Παναθηναϊκός θέλει να χαλάσει το πάρτι του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Το σημερινό ματς πέρα από όλα τα άλλα ενδέχεται να είναι και ιστορικό σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, καθώς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη.

Διαιτητές του Game 3 θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ. και Ζαχαρής.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα