back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θ. Κιούση: Στο Athens Pride 2022 διεκδικούμε τη συμπερίληψη ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

Διαβάστε επίσης

 

Με τη μεγάλη συναυλία στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 18 Ιουνίου, πέφτει η αυλαία στην εβδομάδα Υπερηφάνειας 2022.

Η φετινή διοργάνωση απλώθηκε  στους δρόμους της Αθήνας με διαφορετικές θεματικές και κεντρικό σύνθημα το «ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ», ενώ  θα κορυφωθεί αύριο στις 7 το απόγευμα  με την παρέλαση υπερηφάνειας για να ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στη σκηνή που θα στηθεί στο Σύνταγμα.
Την παρουσίαση της κεντρικής εκδήλωσης έχει αναλάβει ο  Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ συμμετέχουν γνωστοί  καλλιτέχνες  όπως οι: Έλενα Παπαρίζου, Onirama, Marseaux, Joanne, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Βρανά, ody icons και άλλοι.
Η υπεύθυνη επικοινωνίας του Athens Pride  Θάλεια Κιούση, μίλησε στον Αθήνα 984 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.  
«Στο φετινό Athens Pride διεκδικούμε τη συμπερίληψη ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, με ζητούμενο πιο ασφαλείς χώρους, ώστε να είμαστε όλοι όπως επιθυμούμε. Διεκδικούμε να γίνεται αυτό πραγματικότητα 365 ημέρες το χρόνο κι έξω από το πλαίσιο του Αthens Pride, γιορτάζοντας  ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.
Θέλουμε να είμαστε ασφαλείς σε όλες τις εκφάνσεις της ύπαρξής μας, μέσα στην οικογένεια, στην εργασία μας, στη σιωπή  στη φασαρία, έξω στο δρόμο, παντού όπου βρισκόμαστε. Η ισότητα στην πράξη είναι από τις βασικότερες
πρϋποθέσεις…».
Όπως σημείωσε η κυρία Κιούση στο φετινό Athens Pride η διεκδίκηση και η γιορτή είναι Άνευ Όρων… Για μια εκπαίδευση Άνευ Όρων, για ισότητα στον γάμο και στην οικογένεια Άνευ Όρων, για ασφάλεια Άνευ Όρων και τελικά για μια ζωή Άνευ Όρων, με αγάπη και συμπερίληψη για τα αυτονόητα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και των ομόφυλων οικογενειών στην Ελλάδα.
Μέσα από τη συχνότητα του σταθμού της πόλης,   απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες ή αισθάνονται αλληλέγγυοι στους σκοπούς του Pride.
Τα περίπτερα του Athens Pride στο Σύνταγμα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου, ενώ στις 5 το απόγευμα θα ανοίξει η Κεντρική Σκηνή.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα