back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το βιβλίο επιστρέφει στο Άλσος Περιστερίου

Διαβάστε επίσης

Aνοίγει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΒ.

Ο ΣΒΕΑΠ, με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της Αθήνας και του αττικού λεκανοπεδίου, προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Φιλοδοξία είναι η έκθεση να αποτελέσει έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για το Δήμο του Περιστερίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Θα διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2022, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 18:30 έως 23:00. Θα συμμετάσχουν εκθέτες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και θα συγκεντρωθούν καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία με σκοπό να δωριστούν, μετά το πέρας της έκθεσης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στις βιβλιοθήκες σχολείων του Δήμου Περιστερίου.

Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια μικρασιατικής καταστροφής, με τίτλο «1922-2022: η προσφυγιά τότε και σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα