back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γρ. Κωνσταντέλλος: Θεατρικές παραστάσεις, κυνήγι θησαυρού και εκπλήξεις για τα παιδιά στο Φεστιβάλ στην παραλία Βάρκιζας

Διαβάστε επίσης

Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά με κέφι και φαντασία και με δωρεάν είσοδο, διοργανώνει αυτό το σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου, στην παραλία της Βάρκιζας, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Φεστιβάλ με τίτλο «Μύθι Μύθοι Παραμύθι» πραγματοποιείται για 8η χρονιά και επιδιώκει να συμβάλει στην εξοικείωση των παιδιών με τον πολιτισμό αλλά και στην δημιουργική τους απασχόληση, δίπλα στη θάλασσα.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στη Μαρία Παύλου για τις εκπλήξεις που περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφτούν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ .

«Πρόκειται για έναν καθιερωμένο ετήσιο θεσμό του Δήμου μας. Στην πανέμορφη παραλία της Βάρκιζας έχει στηθεί ένα πολύ μεγάλο σκηνικό με παραστάσεις, κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού, θεατρικά δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια. Θα είναι ένα διήμερο γεμάτο από φωνές παιδιών, χαρά και διασκέδαση που βοηθάει στην εξωστρέφεια του κόσμου ο οποίος επιθυμεί αναζητά πλέον τρόπους να διασκεδάσει, μετά από μια μακρά περίοδο πανδημίας και περιορισμών», τόνισε.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα υπάρχουν εργαστήρια κατασκευών, κηπουρικής, ακροβατικά, παιχνίδι χαμένου θησαυρού, μουσική και χορός.

Απόψε, Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Ο Χρουσαητός Άτυς και η Βασιλοπούλα Ροδογάλη», ένα παραμύθι από τη Σμύρνη από τη θεατρική ομάδα «Τικ Τακ Ντο» ενώ την ίδια ώρα, το βράδυ της Κυριακής, τα παιδιά με τις οικογένειές τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Ο ραφτάκος των λέξεων» από την ομάδα Μικρός Νότος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα