back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαμία-Βέροια 1-1: Έμεινε στη Super League η ομάδα της Φθιώτιδας

Διαβάστε επίσης

Λαμία και Βέροια έμειναν στο 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε τη συμμετοχή της στη Super League της νέας σεζόν. Γιακουμάκης (27′) και Μπεχαράνο (78′) οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Λαμία θα αγωνίζεται στη Super League 1. Η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς κέρδισε την παραμονή της στη Super League 1 και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Ημαθίας προσπάθησε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο παιχνίδι μπήκε πολύ δυνατά η Λαμία και επιχείρησε να αιφνιδιάσει τη Βέροια με τον Μανούσο. Φάνηκε να πατάει καλά στο γήπεδο και να έχει τη ψυχολογία από το 2-1 του πρώτου αγώνα. Κόντρα στη ροή του ματς η Βέροια βρήκε το γκολ με τον Γιακουμάκη από ένα κόρνερ. Και από εκείνο το σημείο και μετά το σκηνικό στο παιχνίδι άλλαξε. Η ομάδα του Δερμιτζάκη πήρε μέτρα στο γήπεδο και κυριάρχησε. Η Βέροια έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε φάσεις και έψαχνε το δεύτερο τέρμα, το οποίο δεν ήρθε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Λαμία επιχείρησε να ελέγξει ένα ματς που φάνηκε να φεύγει από τα χέρια της. Η Βέροια, ωστόσο ήταν πολύ πιο επικίνδυνη και εκδηλώνοντας ειδικά επιθέσεις από τα άκρα.

Ο Γιακουμάκης με τον Γαβριηλίδη ήταν οι παίκτες που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα και είναι γεγονός ότι σε ένα βαθμό το κατάφεραν, αλλά τους έλειψε η τελική προσπάθεια. Τελικά η Λαμία ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπεχαράνο να σκοράρει με υπέροχο τρόπο και να φέρνει το ματς στα ίσια. Στον χρόνο που απέμενε η Βέροια πίεσε και έψαξε το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά η Λαμία υπερασπίστηκε το 1-1 και έτσι θα παίζει και τη νέα σεζόν στη Super League 1.

Μικρογραφία

Λαμία-Βέροια 1-1

Γήπεδο: Αθανάσιος Διάκος

Διαιτητής: Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Σκόρερ: 27′ Γιακουμάκης, 78′ Μπεχαράνο

Κίτρινες: 32′ Φοφανά, 64′ Γαβριηλίδης, 75′ Μπουκουβάλα, 76′ Τζανετόπουλος, 79′ Παπαδόπουλος

Συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ : Σαράνοφ – Σίμον, Τζανετόπουλος, Αντέτζο – Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο (81′ Γκέντσογλου), Νούνιες (73′ Τάιρον), Τζανδάρης, Ορτέγκα – Καραμάνος (73′ Μπανγκουρά), Μανούσος (90+5 Αραμπούλι)

ΒΕΡΟΙΑ : Παπαδόπουλος – Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης – Φοφανά (65′ Κουατένγκ), Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Κάτσε, Μούργος (77′ Καπνίδης)- Γιακουμάκης, Πασάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα