back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια ξεχωριστή γιορτή για τον μπαμπά στον Εθνικό Κήπο

Διαβάστε επίσης

Με παιδικές φωνές και περήφανους μπαμπάδες θα γεμίσει την Κυριακή 19 Ιουνίου ο πρόσφατα ανανεωμένος Εθνικός Κήπος στην καρδιά της Αθήνας (Αμαλίας 1).

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών (Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) του Δήμου Αθηναίων σχεδίασε με ενθουσιασμό μία μεγάλη εκδήλωση για την ημέρα του πατέρα με τίτλο: «Σήμερα γιορτάζεις μπαμπά και η Αθήνα σε τιμά».

Αναγνωρίζουμε την ισότητα στην γονεϊκότητα και τον εξίσου σημαντικό ρόλο του πατέρα με της μητέρας. Γιορτάζουμε την πατρότητα και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Επισκέπτες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις που τους ενδιαφέρουν, όπως στο λούνα παρκ των χρωμάτων, σε ψυχοκινητικά παιχνίδια (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σφεντόνα με στόχους, μπαλάκια με στόχους), σε θεατρικό παιχνίδι, σε εργαστήρια κολλάζ, πηλού και ζωγραφικής, στην γωνιά νερού, καθώς και σε διάφορα αυτοσχέδια εναλλακτικά παιχνίδια.

Δώρα, εκπλήξεις, μουσική και πολύ κέφι περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους!

Οι δράσεις θα υποστηρίζονται από το παιδαγωγικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε τα παιδιά και οι γονείς τους να περάσουν μια ξεχωριστή μέρα, γιορτάζοντας την ημέρα του πατέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα