back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός… τσεκάρει την περίπτωση Σφαιρόπουλου

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωσή του.

Η σεζόν ήταν αποτυχημένη για τον Παναθηναϊκό, θέλουν να αφήσουν πίσω ότι συνέβη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει ουσιαστικά το σύνθημα για τη νέα μέρα και χτίσιμο από το μηδέν. Αυτό φυσικά προϋποθέτει και την παρουσία έμπειρου προπονητή.

Το μείζον θέμα για τους πράσινους είναι το ποιος θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα, καθώς ο Γιώργος Βόβορας έχασε αρκετούς πόντους στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκεται στον αέρα.

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν στην αγορά για προπονητή, με το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να εμφανίζεται στο προσκήνιο. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, οι άνθρωποι των «πρασίνων» εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα τεχνικού που βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο, όταν και απολύθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η περίπτωση του δεν θα είναι εύκολη, καθώς υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού πριν μετακομίσει στο Ισραήλ. Οδήγησε τους ερυθρολεύκους στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Final4 της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα