back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιστροφή με νίκη για την Ουίλιαμς

Διαβάστε επίσης

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα κορτ, η Σερίνα Ουίλιαμς επέστρεψε στα γήπεδα και μάλιστα με νίκη.

Η Αμερικανίδα, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, συμμετέχει στο διπλό του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν και με παρτενέρ την Τυνήσια, Ονζ Τζαμπέρ, επικράτησαν των Σάρα Τορίμπες Τόρμο (Ισπανία) και Μαρί Μπούζκοβα (Τσεχία) με 2-6, 6-3, 13-11.

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και ειδικά ενόψει της συμμετοχής της Ουίλιαμς στο Γουίμπλεντον, το σίγουρο είναι πως οι δύο τενίστριες ευχαριστήθηκαν τον αγώνα, τόσο στην αρχή όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όσο και στην συνέχεια, όταν πέτυχαν την ανατροπή. Μάλιστα, η Σερίνα, η οποία προ εβδομάδων επικοινώνησε με την Τζαμπέρ και της ζήτησε να παίξουν μαζί στο διπλό, έσφιξε με νόημα την γροθιά της, μόλις τελείωσε η αναμέτρηση.

Η Σερίνα, έμεινε εκτός δράσης για 12 μήνες και συγκεκριμένα από τις 29 ΙΟυνίου 2021, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα με την Αλιαξάντρα Σασνόβιτς, στο Centre Court του Γουίμπλεντον, υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού.

«Ηταν πολύ ωραίο να παίξω αυτό το παιχνίδι. Με την Ονς, διασκεδάσαμε πολύ», σχολίασε χαρακτηριστικά η 40χρονη θρύλος του τένις γυναικών, ενώ από την πλευρά της, η Τυνήσια, η οποία βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, τόνισε με ένα πλατύ χαμόγελο: «Οταν με πήρε τηλέφωνο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ημουν λίγο νευρική πριν παίξω με έναν τέτοιο θρύλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα