back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Κατρίνης: Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν πάμε σε πρόωρες εκλογές αλλά πότε

Διαβάστε επίσης

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών καθώς η χώρα δεν αντέχει παρατεταμένη προεκλογική περίοδο αλλά ούτε το επενδυτικό περιβάλλον το αντέχει» δήλωσε στον Αθήνα 9,84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

«Οι διαρροές του Μαξίμου αλλά και η τελευταία δήλωση του πρωθυπουργού δείχνουν ότι πάμε για πρόωρες εκλογές και το ερώτημα πλέον δεν είναι αν πάμε αλλά πότε θα πάμε και αυτό πρέπει να το ανακοινώσει ο πρωθυπουργός», σχολίασε.

Ο κ. Κατρίνης τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για τις εκλογές και τις επόμενες 15 με 20 μέρες θα ανακοινωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ονομάτων των υποψηφίων που θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος»

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα των συνεργασιών υπογράμμισε πως «δεν είναι θεσμικά σωστό να τοποθετείται κανείς πριν μιλήσουν οι πολίτες και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει το πρόγραμμα του προεκλογικά και με βάση αυτό το πεδίο συζήτησης θα δείξουν ποια κόμματα είναι έτοιμα για συγκλίσεις και ποια κόμματα εννοούν όσα λένε».

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα