back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

H ερμηνεύτρια Αλεξάνδρα Σιετή “solo” στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Κυριακή 26 Ιουνίου, στο μικρόφωνο η τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Σιετή

Tην γνωρίσαμε καλύτερα το 2019  στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου στην παράσταση  “Στο Woodstock εγώ ήμουν εδώ”, όπου ερμήνευσε ιστορικά τραγούδια του Woodstock 1969, αλλά και τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου που γράφτηκαν εκείνη την αξέχαστη εποχή.

Από το 2018 είναι η frontwoman του πενταμελούς neo-soul/funk συγκροτήματος Souled Out, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο “Sunny Side Up” κι έχουν δώσει συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Το 2021 συμμετέχει στο τηλεοπτικό show “The Voice of Greeceόπου κατέκτησε την δεύτερη θέση, με αμιγώς soul,blues και rock ρεπερτόριο.

Στις 4 Ιουνίου είχε μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία καθώς «άνοιξε » τη συναυλία της Beth Hart στο Θέατρο Βράχων.

Στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου η Αλεξάνδρα Σιετή θα εμφανιστεί στο πλαίσιο εκδηλώσεων Κύκλος Τζαζ του Φεστιβάλ Αθηνών πλάι σε σημαντικούς μουσικούς  για ένα αφιέρωμα στον Ray Charles  που θα παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260 ενώ με το συγκρότημα της ετοιμάζονται για πολλές καλοκαιρινές συναυλίες!

Επιμέλεια εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα