back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ν. Παππάς: Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και μια βροχή έχουν εγκλωβίσει 4 τρένα και 1000 επιβάτες στη Β. Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Μια βροχή ήταν αρκετή για να «ξεβάψει» το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε σχέση με τη δήθεν επένδυση δισεκατομμυρίων ευρώ στον σιδηρόδρομο, δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Νίκου Παππά για τον εγκλωβισμό τρένων λόγω πτώσης δέντρων και διακοπής της ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, τέσσερις αμαξοστοιχίες είχαν ακινητοποιηθεί σε Κατερίνη, Λάρισα, Αλεξάνδρεια και τον επιβατικό σταθμό Θεσσαλονίκης.

Ο εγκλωβισμός των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 1.000 επιβατών αποδίδεται, στις πρώτες περιπτώσεις, σε πτώση δέντρων στις γραμμές, στη δε Θεσσαλονίκη σε διακοπή της ηλεκτροκίνησης μετά το Πλατύ Ημαθίας.

Ο ΟΣΕ οφείλει να απολογηθεί για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου. Οφείλει να απαντήσει για το πραγματικό επίπεδο των εργασιών συντήρησης των γραμμών και κοπής-κλαδέματος επικίνδυνων -προς πτώση- δέντρων ανέφερε ο κ. Παππάς και τόνισε, ότι οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής φέρουν ευθύνη για την κυβερνητική ανεπάρκεια και την κατάρρευση του σιδηροδρόμου.

Ευχόμαστε όλοι οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι να είναι καλά στην υγεία τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα