back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός προχωράει για τον Καμαρά

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά την οριστική συμφωνία με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, προχωράει στην επόμενη κίνηση, αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες προχωράει σε μεταγραφική ενίσχυση. Μετά τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και την προφορική συμφωνία για τον Σίμε Βρσάλικο, το οριστικό deal με τον Γκονζάλο Άβιλα, την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ντένις Αλίγιαγκιτς, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση τους.

Αυτή ακούει στο όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον αποκτήσει άμεσα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον επιθετικό του Άρη, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης και είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στους κίτρινους για να τον αποκτήσουν.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να προχωρήσει άμεσα η υπόθεση, προκειμένου ο Μαυριτανός επιθετικός να προλάβει και μέρος της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Ο Καμαρά είναι ιδανικός για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο Μαρτίνς, μπορεί να πιέσει ψηλά, ενώ κάνει πολλές δουλείες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα