back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Εθνική πόλο γυναικών νίκησε τη Γαλλία και πήρε την πρωτιά στον όμιλο με ισοβαθμία

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική πόλο γυναικών, επικράτησε 15-4 της Γαλλίας, έφτασε την Ισπανία στην διαφορά τερμάτων και με καλύτερο συντελεστή άμυνας, πήρε απευθείας την πρόκριση για τους «8» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Η Νίνου άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα, με την Μπουλούκμπατσι να μειώνει σε 8-2 για την αντίπαλη ομάδα, ξανά στην παίκτρια παραπάνω.

Στο τρίτο οκτάλεπτο είχαμε για ακόμα μια φορά επανάληψη του ίδιου σκηνικού.

Μυριοκεφαλιτάκη, Ξενάκη και ξανά Μαργαρίτα Πλευρίτου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-11, με την Μπουλούκμπατσι να βρίσκει ξανά ένα σουτ για το 3-11.

Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό και φυσικά έσπασε καρδιές! Η Ελλάδα κατάφερε παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες να φτάσει το ματς στο 14-4 και χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ.

Η Αλεξία Καμμένου πήρε ένα time out στην τελευταία επίθεση και η Νίνου ήταν σκόραρε για το 15-4 και τους έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 1-4
ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

ΓΑΛΛΙΑ (Εμιλιέν Μπιγκό): Βιντάλ, Μιλό 1, Φιτέ, Μπουλουκμπασί 2, Ζιλιέ, Μπενλεκμπί, Νταλίν 1, Μπατού, Βερνό, Μπαϊα, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντολέ, Κολάς.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα