back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Wimbledon

Διαβάστε επίσης

H Μαρία Σάκκαρη στην κλήρωση του Wimbledon απέφυγε την Νο1 του κόσμου και πιο φορμαρισμένη τενίστρια αυτή την περίοδο, Ίγκα Σφιόντεκ με την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό όπου βρίσκονται όμως οι Ανέτ Κόνταβεϊτ, αλλά και η Ονς Ζαμπέρ.

Η Σάκκαρη Νο5 του ταμπλό στο Wimbledon, λογικά θα βρει μπροστά της στον 4ο γύρο την Γέλενα Οσταπένκο, στα προημιτελικά την Ανέτ Κόνταβεϊτ, ενώ αν καταφέρει να προχωρήσει ακόμα περισσότερο θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική Ονς Ζαμπέρ που κάνει εντυπωσιακή χρονιά στο γρασίδι.

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην προερχόμενη από τα προκριματικά Αυστραλή, Ζόι Χάιβς (Νο572), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Ντάρια Σάβιλ (Νο96) και Βικτώρια Τόμοβα (Νο128).

Στη φάση των “32” και πάντα θεωρητικά, η Σάκκαρη λογικά θα πέσει πάνω στη Ρουμάνα Σοράνια Κιρστέα (Νο32), ενώ αν καταφέρει να περάσει στη 2η εβδομάδα του τουρνουά (4ος γύρος) θεωρητικά θα βρει μπροστά στην τη Λετονή Γέλενα Οσταπένκο (Νο14)

Πιθανή αντίπαλος στα προημιτελικά αναμένεται να είναι η Ανέτ Κόνταβεϊτ, αλλά μεγάλο φαβορί είναι και η Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια (Νο29), όπως φυσικά και η Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο17).

Αν η Μαρία Σάκκαρη μπορέσει και ξεπεράσει κι αυτόν τον σκόπελο τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει θεωρητικά την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ (Νο2), ενώ το μεγάλο φαβορί και σε αυτόν τον τελικό αναμένεται να είναι η Ίγκα Σφιόντεκ (Νο1).

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη

1R: Χάιβς (Αυστραλία)
2R: Σάβιλ (Αυστραλία)/Τόμοβα (Βουλγαρία)
3R: Κιρστέα (Ρουμανία)
4R: Οσταπένκο (Λετονία)
QF: Κόνταβεϊτ (Εσθονία)/Μπέντσιτς (Ελβετία)/Χαντάντ Μάια (Βραζιλία)
SF: Ζαμπέρ (Τυνησία)
F: Σφιόντεκ (Πολωνία)

Πιθανοί προημιτελικοί

Ίγκα Σφιόντεκ – Τζέσικα Πεγκούλα
Πάουλα Μπαντόσα – Καρολίνα Πλίσκοβα
Ντανιέλε Κόλινς – Ονς Ζαμπέρ
Μαρία Σάκκαρη – Ανέτ Κόνταβεϊτ

πηγή-tennis24

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα