back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Γάλλου Μπονζί και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά στη Μαγιόρκα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Αυτός είναι ο πρώτος τελικός καριέρας σε γρασίδι και θα προσπαθήσει αύριο να πάρει τον ένατο τίτλο καριέρας απέναντι είτε στον Ισπανό Αγκούτ, είτε στον Ελβετό Μπελιέ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Μπονζί να σερβίρει και να κάνει το 1-0 χωρίς να χάσει ούτε πόντο, πριν απαντήσει με… το ίδιο νόμισμα ο Τσιτσιπάς, ισοφαρίζοντας με δικό του service love game!

Ο Γάλλος έκανε το 2-1 και στη συνέχεια ο Στέφανος κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου, γλυτώνοντας από τρία break point, σε ένα εντυπωσιακό game που διεκδικήθηκαν 16 πόντοι! Ο Τσιτσιπάς είχε ρυθμό και συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλό του, κάνοντας το break για το 5-4 και κλείνοντας νικηφόρα το πρώτο σετ, επικρατώντας με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Γάλλος προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Τσιτσιπάς δεν άφησε πολλά περιθώρια, κάνοντας νωρίς το δεύτερο break του στην αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.

Στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε στο σερβίς του και προηγήθηκε με 5-3, πριν διαμορφώσει το 6-4 σε game που δεν έχασε πόντο, διαμορφώνοντας το τελικό υπέρ του 2-0 στα σετ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα