back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λευκές νύχτες στον Δήμο Ζωγράφου

Διαβάστε επίσης

Ο θεσμός « Λευκές Νύχτες» έρχεται για πρώτη φορά στον Δήμο Ζωγράφου σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου καθώς επίσης και το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Ο εμπορικός – Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τη στήριξη του Δήμου Ζωγράφου και με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς αλλά και την ψυχαγωγία των συνδημοτών μας μέσα από ένα γιορτινό κλίμα, ιδιαιτέρως μετά από τις δυσχερείς συνθήκες που βιώνουν επαγγελματίες και πολίτες , προτείνουν τα καταστήματα στους κεντρικούς άξονες της πόλης Λ. Παπάγου και Ιλισίων,να παραμείνουν ανοιχτά από τις 21:00 έως τις 00:30, με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα με πολλή μουσική επιλεγμένη από διακεκριμένους DJ της ελληνικής μουσικής σκηνής, κλόουν, ξυλοπόδαρους, animateur, μασκότ και αρκετά κεράσματα, με σκοπό να δημιουργήσουν εορταστική διάθεση σε μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης είτε για να κάνουν τα ψώνια τους είτε για να απολαύσουν την βόλτα τους υπό τους ήχους της μουσικής.

Παράλληλα, ο Εμπορικός – Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου θα πραγματοποιήσει λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την αγορά σύγχρονου λαπαροσκοπικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

«Φέτος, για πρώτη φορά, η πόλη μας γιορτάζει τις «Λευκές Νύχτες». Στόχος μας να στηρίξουμε έμπρακτα όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκαν σημαντικά λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή και να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης μας. Ο Δήμος Ζωγράφου βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες και εμπόρους της περιοχής και θα συνεχίσει να το πράττει με κάθε τρόπο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Τροποποιήσεις Λεωφορειακών Γραμμών ΟΑΣΑ

Λόγω της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 608, 230, 235 και την προσωρινή αναστολή των Λεωφορειακών Γραμμών 220 και 221.

Συγκεκριμένα, τo Σάββατο 25/6/2022, από τις 20:45 έως 01:00 τροποποιούνται οι διαδρομές των Λεωφορειακών Γραμμών 608, 230, 235 ως εξής:

α) Λεωφορειακή γραμμή 230
Διαδρομή από αφετηρία (κυκλική). Η Λεωφορειακή Γραμμή 230 θα κάνει αναστροφή στην πλ. Ελευθερίας(ΓΟΥΔΗ).
β) Λεωφορειακή γραμμή 608
Διαδρομή από τέρμα(κυκλική). Από Λεωφόρο Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Ούλωφ Πάλμε, δεξιά Ευφρονίου, δεξιά Λεωφόρο Βασ. Αλεξάνδρου, αριστερά Λεωφόρο Βασ. Σοφίας, συνέχεια κανονικά.
γ) Λεωφορειακή γραμμή 235
Διαδρομή προς Ζωγράφου: Από Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Ούλωφ Πάλμε, αριστερά Λεωφόρο Γρηγορίου Αυξεντίου, στην συνέχεια θα ακολουθήσει την διαδρομή της Λεωφορειακής Γραμμής 220.
Διαδρομή από Ζωγράφου: Στην διαδρομή του από Ζωγράφου θα ακολουθήσει την διαδρομή της Λεωφορειακής Γραμμής 220.
Οι παραπάνω Λεωφορειακές Γραμμές στο τροποποιημένο τμήμα διαδρομής θα κάνουν στάσεις στις υπάρχουσες της νέας διαδρομής.

Σημειώνεται επίσης ότι το Σάββατο 9/7/2022 από τις 20:45 έως τη 01:00 αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της Λεωφορειακής Γραμμής 220 και 221.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα