back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της επίθεσης σε επιχειρηματία στη Μύκονο

Διαβάστε επίσης

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση απρόκλητης επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται 3 άτομα και συγκεκριμένα ένας 32χρονος που φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης και 2 ακόμη άτομα ως συνεργοί του.

Χθες εντοπίστηκε και συνελήφθη 31χρονος συνεργός ενώ αναζητείται ο 32χρονος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, ο 32χρονος ακολούθησε τον επιχειρηματία (ιδιοκτήτη ξενοδοχείου) οδηγώντας κλεμμένο όχημα και προκάλεσε σκοπίμως τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, προσκρούοντας στο όχημα του.

Ακολούθως επιτέθηκε απρόκλητα στον επιχειρηματία προσπαθώντας να του προκαλέσει βαριές σωματικές βλάβες, με χρήση σιδερένιου λοστού. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετά την επίθεση ο 32χρονος διέφυγε, αφού εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα, επιβιβαζόμενος σε έτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος αλλοδαπός.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα στη Μύκονο, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, ο ένας από τους συνεργούς (31χρονος αλλοδαπός), ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο και συνελήφθη για απείθεια.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο με το οποίο ο 31χρονος μετέφερε τον 32χρονο, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώπιων του οποίου οδηγείται ο συλληφθείς με τις δικογραφίες που σχηματιστήκαν σε βάρος του.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα