back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Φιλικό με την Κρακόβια με τα φώτα στραμμένα στον Ζινκερνάγκελ

Διαβάστε επίσης

Μετά τα παιχνίδια με Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πολωνική Κρακοβία με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην πρώτη παρουσία του Ζινκερνάγκελ.

Το τρίτο φιλικό δίνει το απόγευμα της Δευτέρας στις 19.00-Cosmote Sport 1 ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Οι ερυθρόλευκοι μετά τις αναμετρήσεις με τη Ριντ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, κοντράρονται με την πολωνική Κρακόβια.

Το φιλικό με την πολωνική ομάδα είναι ακόμη μία ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, ενόψει των κρίσιμων αγώνων κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει στο σημερινό τεστ με τους Πολωνούς και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αυστρία, προπονείται κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Κρακόβια, την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας (29/6, 19:00), την Παρασκευή την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7, 16:30) και το Σάββατο (2/7, 16:30) τη Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα