back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρεις υποδιοικητές στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – τ. ΟΑΕΔ)

Διαβάστε επίσης

Στην τοποθέτηση τριών υποδιοικητών στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – τ. ΟΑΕΔ), προέβη ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Οι νέοι υποδιοικητές, είναι:

  • Ο Γιώργος Καραχάλιος είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο από το Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει υπηρετήσει τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (τ. ΟΑΕΔ) σε διαφορετικά αντικείμενα τα τελευταία 15 έτη.
  • Η Γιάννα Χορμόβα είναι διοικητικός επιστήμονας και εμπειρογνώμων δημοσίων πολιτικών. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, υπηρέτησε ως διευθύντρια του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ως Γενική Γραμματέας στο Δήμο Καρπενησίου.
  • Ο Γιώργος Χριστόπουλος είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του London School of Economics and Political Science και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει σύμβουλος υπουργού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στο Υπουργείο Εργασίας, με βασική αρμοδιότητα τον συντονισμό των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα