back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Σάκκαρη κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ την Χάιβς

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Αυστραλέζας Χάιβς και προκρίθηκε τον β’ γύρο του Γουίμπλεντον, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Τόμοβα (Βουλγαρία, Νο112).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 26χρονης με 6-1, 6-4 σε 78 λεπτά.

Είναι μάλιστα καλό που ξεπέρασε την αντίπαλό της γρήγορα, καθώς λόγω της χθεσινής αναβολής της πρεμιέρας της, θα μπει ξανά στο court αύριο.

Ελληνίδα τενίστρια με το τέλος του αγώνα, μίλησε για την επιβλητική της νίκη επί της Αυστραλής Ζόι Χάιβς και όπως είπε έχει αυτοπεποίθηση, ενώ αναφορικά με την άνοδο του ελληνικού τένις, τόνισε ότι με την εμφάνιση της ίδιας, αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά το άθλημα έγινε το νο.3 άθλημα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι υπέροχο που είμαι πάλι εδώ και είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στον δεύτερο γύρο. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και περιμένω το επόμενο ματς.

Το τένις ήταν σχετικά άγνωστο στην Ελλάδα, αλλά από τότε που εμφανιστήκαμε εγώ και ο Στέφανος, το έχουμε κάνει το Νο.3 άθλημα στη χώρα, πίσω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό. Οδηγήσαμε το άθλημα σε θετικά μονοπάτια για τη χώρα μας».

Ανδρέας Χανιάς

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα