back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 12-7 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών από την Ολλανδία και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη.

Η Εθνική ομάδα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τέρμα της Μαργαρίτας Πλευρίτου, όμως οι Ολλανδές κατάφεραν να βρουν λύσεις με επιθέσεις κυρίως από θέση φουνταριστής. Από εκεί ήρθαν δύο γκολ και σε συνδυασμό με ένα ακόμα από την περιφέρεια δια χειρός Φαν ντερ Σλοτ ήρθε το 1-3 για τις Ολλανδές.

Οι Ολλανδές συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής ήταν η επίθεση. Εκεί ήταν μπλοκαρισμένη με τις Ολλανδές να έχουν διαβάσει καλά το παιχνίδι της αντιπροσωπευτική μας ομάδα. Έτσι, η Ολλανδία πήγε στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ της στο 6-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, πέτυχε τρία τέρματα, όμως μετά από κάθε γκολ της δεχόταν και εκείνη με τη σειρά της οπότε μπήκε στην τελική ευθεία του ματς με το σκορ στο 6-9.

Η «γαλανόλευκη» θα διεκδικήσει την Πέμπτη την πέμπτη θέση στη διοργάνωση απέναντι στον ηττημένο του αγώνα Ουγγαρία- Αυστραλία.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 3-3, 1-3

Ελλάδα: Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Χυδητιώρη, Ελληνιάδη, Μ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη

Ολλανδία: Άαρτς, Βολφς, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλοτ 1, Μουλχάουζεν 4, Φαν ντε Κράατς, Ρόγκε 1, Σέβενιτς 2, Ζούστρα 1, Κούλχας, Σχάαπ 1, Τεν Μπρόεκ, Μπούις

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα