back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αλιβέρι, σε ύφεση στην Αρκαδία

Διαβάστε επίσης

Οριοθετημένη είναι η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Αλιβέρι Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη 1:30 το μεσημέρι σε δασική έκταση κάτω από το οικιστικό κομμάτι του Αλιβερίου.

Στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες σε δασική έκταση στην περιοχή Ορεινή Μελιγού της Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 55 πυροσβέστες, με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα, ενώ μέχρι την δύση του ήλιου θα πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.

Παράλληλα, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης. Εν τω μεταξύ, με εντολή του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Αλέξη Ράπανου, κλιμάκιο της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στην περιοχή, για την διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα