back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων

Διαβάστε επίσης

Αναρτήθηκαν σήμερα, στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης -dypa.gov.gr- ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων (επιτυχόντων και επιλαχόντων) και ο πίνακας αποκλειομένων για τον Α’ κύκλο της δράσης «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» με 199 θέσεις εργασίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας των πυρόπληκτων ρητινεργατών των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και η άμεση αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προβλέπεται και η πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων για την υποστήριξη του προγράμματος.

Ο Α΄ κύκλος του προγράμματος αφορά στις πρώτες 199 θέσεις πλήρους απασχόλησης, από τις συνολικά 590 θέσεις, για 7 έτη και με ακαθάριστες μηνιαίες αμοιβές έως 1.000 ευρώ.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στη διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/eidiko-proghramma-apaskholisis-199-anerghon-a-ritinerghatwn-kai-v-ptikhioukhon-anwtaton-ekpaideftikwn-idrimaton-panepistimiakou-kai-tekhnologhikou-tomea-se-ypiresies-toy-ypoyrghioy-perivallontos-kai-energheias-akyklos

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

Μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΔΥΠΑ στην καρτέλα της αίτησής τους ή

Από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον προσωρινό πίνακα αποκλειομένων.

Αιτιολογημένες ενστάσεις (με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να υποβληθούν από αύριο και ώρα 11:00 έως και την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο dypa.gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2.

Σύμφωνα με τη ΔΥΠΑ, το πρόγραμμα την επόμενη περίοδο τροποποιείται, ώστε να διευρυνθεί η περίμετρος των δικαιούχων και να αλλάξει η κατανομή ανά κύκλο, σε συνεργασία με τα Δασαρχεία και τους Συνεταιρισμούς (όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή), ενώ ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 63.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από πόρους της ΔΥΠΑ.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα