back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο «υπερπατριώτης» Γεωργιάδης μόνος υπεύθυνος για την παράδοση του TurkAegean στους Τούρκους

Διαβάστε επίσης

Ο υποκριτής Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος. Μέχρι εχθές ξέραμε ότι κάτω από τη μύτη του παραδόθηκε το «TurkAegean» – «Τουρκικό Αιγαίο» στην Τουρκία χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Σήμερα οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον καταγγέλλουν ότι όχι μόνο εκείνος έχει την πολιτική ευθύνη, αλλά ότι δεν έδωσε κιόλας καμία οδηγία να ενεργήσουν και να προσπαθήσουν να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Γεωργιάδης από «υπερπατριώτης» μας βγήκε ένας ανίκανος και επικίνδυνος Υπουργός που άνοιξε τον δρόμο στην Άγκυρα να της παραδοθεί η ονομασία «TurkAegean» – «Τουρκικό Αιγαίο».

Φτηνός στα πίτουρα κι ακριβός στο αλεύρι, όπως ιστορικά αποδεικνύεται για όλους τους πατριδοκάπηλους.

Επειδή όμως ο ίδιος είναι κολλημένος στην καρέκλα του, θα περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να πράξει τα δέοντα και να τον αποπέμψει άμεσα από την κυβέρνηση. Όμως ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος του κ. Γεωργιάδη του βάζει πλάτη γιατί τον φοβάται και μετακυλίει κι αυτός τις ευθύνες στους υπαλλήλους.

Αναλαμβάνει έτσι και ο ίδιος την πολιτική ευθύνη των χειρισμών του Υπουργού Ανάπτυξης, του φιάσκου που ακολούθησε και των συνεπειών του.​

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα