back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαρουφάκης στη Βουλή: Είμαι υπερήφανος για την ρήξη που έκανα στο Γιούρογκρουπ

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιανη Βαρουφάκη να υποστηρίζει ότι το δημοψήφισμα του 2015 «έτσουξε το πολιτικό σύστημα». «Είμαι υπερήφανος για την ρήξη που έκανα στο Γιούρογκρουπ» δήλωσε ο Γραμματέας του Μέρα 25 και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με το ναι σε όλα έφερε τη σημερινή πλήρη παράδοση κάθε μορφής πλούτου”.

“Είστε το παρελθόν που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρύβει γιατί εκτελούσατε εντολές Τσίπρα και μόλις ήρθαν τα δύσκολα ο Τσίπρας προσπάθησε να ξεχάσει το παρελθόν…”, είπε ο κ. Πλεύρης και θύμισε ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση μετά το δημοψήφισμα. “Υπερασπίζεστε ένα δρομο καταστροφικό για τον οποίο είναι υπέυθυνος ο κ. Τσίπρας”, είπε και συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρεθεί στην κυβέρνηση και πως ο Αλέξης Τσίπρας θα βλέπει πάντα στον καθρέφτη του τον Γιάνη Βαρουφάκη.

“Η περίοδος 2015-2019 ήταν η αρχή του τέλους του μνημονίου και την ίδια ώρα στελέχη σας έλεγαν βάστα Σόιμπλε και τα μνημόνια είναι ευλογία”, αντέτεινε ο Πάνος Σκουρλέτης και ανέφερε ότι η ΝΔ έκανε σπέκουλα πάνω στην κατάρρευση χώρας. Χαρακτήρισε κορυφαία στιγμή το δημοψήφισμα και το 62% που έλαβε το “όχι”, και ήρθε σε κόντρα με τη Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όταν εκείνη που μίλησε για καταδικασμένες στη μνήμη του ελληνικού λαού εποχές.

«Με το αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες φέρατε το επόμενο μνημόνιο» είπε η Ν. Γιαννακοπουλου απευθυνόμενη στον Γ. Βαρουφάκη.

Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα