back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ναδάλ: «Χρειάζομαι βελτίωση»

Διαβάστε επίσης

Μπορεί να μην έχει κινδυνέψει άμεσα στους πρώτους δύο γύρους του Γουίμπλεντον, ωστόσο ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του εικόνα.

Χθες με εξαίρεση το τέταρτο σετ, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κόντρα στον Λιθουανό Μπεράνκις και όσο προχωρά στο τουρνουά γνωρίζει ότι πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του.

«Σίγουρα χρειάζομαι βελτίωση. Πιστεύω ότι το 4ο σετ ήταν πολύ καλύτερο. Το σερβίς μου λειτούργησε πολύ καλύτερα στο τέλος του αγώνα και από εκεί και πέρα κατάφερα να παίξω λίγο πιο επιθετικά με το forehand όπου στην αρχή έκανα αρκετά λάθη» ανέφερε για το παιχνίδι ο Ναδάλ και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό για μένα να αποδεχθώ ότι τα πράγματα δεν είναι τέλεια και απλά να συνεχίσω να δουλεύω, να είμαι ταπεινός, να αποδέχομαι τις προκλήσεις και να σκέφτομαι θετικά ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το γρασίδι είναι μια απαιτητική επιφάνεια.

Δεν έπαιξα τα τελευταία τρία χρόνια οπότε κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για μένα για βελτίωση και σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα